Nieuws

15 juni BdKO landelijke buitendag

Het gezonde voedingsbeleid staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Dat is logisch, want als kinderopvang heb je mede de verantwoording om de kinderen een gezonde leefgewoonte aan te leren!

Maak kennis met van Kekem Fruit en TooTea tijdens de BdKO landelijke buitendag op 15 Juni!

 

Van Kekem Fruit

Dé fruit- en groenteleverancier voor jouw kinderopvang!
Onze appels en peren komen rechtstreeks uit onze eigen (PlanetProof gecertificeerde) boomgaarden.

Met meer dan 50 verschillende producten in ons assortiment zorgen we voor een gevarieerd en seizoensgebonden aanbod.

Naast fruit en groente bieden wij ook TooTea, kind gerelateerde activiteiten (Spoony) en gezonde tussendoortjes aan. Bestellen is eenvoudig via onze webshop www.vankekemfruit.nl.

We werken met vaste bezorgers en vaste routes. Zo staat er altijd een vertrouwd gezicht, op een vast tijdstip, bij jou op stoep.

Met Van Kekem Fruit kies je altijd voor bewust, gevarieerd en seizoensgebonden.

 

TooTea | Healthy blends for Happy kids!

Kinderen kennis laten maken met verschillende smaken en op een praktische, effectieve en leuke manier een gezonde drinkgewoonte aanleren? Dat doe je met TooTea! Naast een gezonde eetgewoonte minstens zo belangrijk, want een groot deel van de suikers krijgen kinderen binnen via hun drinken.

TooTea is de ideale vervanger van suikerhoudende dranken en het gezonde alternatief voor water. Bestaat enkel uit Bloemen, kruiden én fruit en is;

  • Vrij van toegevoegde suikers;
  • Géén theïne;
  • Géén sporen van noten;
  • Vegan en allergeen vrij;
  • 100% biologisch

 

Ieder ingrediënt is eetbaar en afzonderlijk dus ook te proeven. TooTea is meer dan een gezonde drank, we willen kinderen kennis laten maken met verschillende ingrediënten en hun unieke smaken en eigenschappen.

Tip: Strooi wat TooTea over de tafel en ga samen met de kinderen op ontdekkingstocht! Zoek naar stukjes framboos, kokos en blauwe korenbloem.

Ook kennismaken met het speciaal voor de kinderopvang ontwikkelde concept? Ga naar www.tootea.nl