Over ons

De TooTea Missie

TooTea is opgericht door Joey en Jurian met een heldere missie: Gezonde drank toegankelijk maken voor elk kind in Nederland. Wij hebben beide een groot gezin en kennen de strijd van gezond versus ongezond als geen ander.

 Een gezonde keuze maken is niet eenvoudig en dáár willen wij verandering in brengen. Gezond moet lekker zijn en makkelijk verkrijgbaar. Want dán maak je de keuze ook sneller.

Maatschappelijk verantwoord!

Bij TooTea vinden wij het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Daarom schenken wij per verkochte TooTea Tube een bedrag aan een goed doel.

Een betere samenleving maken we samen, dus bij de kinderopvangorganisaties die TooTea schenken bepalen we samen welk goed doel we steunen.

Volledig biologisch

Al onze ingrediënten zijn 100% biologisch en van de hoogste kwaliteit. Onze leveranciers zijn aangesloten bij het Ethical Tea partnership, iedereen in de keten krijgt een eerlijke prijs voor een eerlijk product! 

Daarnaast valt ons product in de schijf van vijf, en is dus een verantwoorde keuze. 

100% gerecycled!

Onze verpakkingen zijn van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast nemen wij de lege tubes retour om deze vervolgens te reinigen zodat ze nogmaals gebruikt kunnen worden. We willen onze footprint zo klein mogelijk houden! Hiervoor hebben we natuurlijk wel onze klanten nodig om de tubes retour te geven. 

Aan de andere kant, lekker knutselen met onze verpakkingen is ook hergebruik!

waar TooTea gedronken wordt